Mer om digitala hästpärmen

DIGIHORSE Digitala Hästpärmen är "syster-databas" med DIGIDOG Digitala Hundpärmen och har motsvarande funktionalitet. Allt ingår för dig till samma kostnad, dvs för 1,50 kronor per dag eller motsvarande 49 kronor per månad får du koll på alla djur, all din utrsustning och kan njuta av att ha allt säkert tillgängligt dygnet runt.  Det är lätt att komma igång.  Klicka först in på fliken nedan med vår manual med beskrivande "steg för steg", i det här fallet är djuret en hund, men principen är densamma.

Se Manualen - steg för steg & tips - Klicka här

Manualen är skapad för att du enkelt ska kunna följa alla moment. Har du sett filmen en gång så har du bra kontroll på hur det ser ut för dig.
Tips, du kan spela fram och tillbaka det stycke som intresserar dig.

 • 00:00 System & säkerhet
 • 02:14 Skapa konto
 • 03:48 Kom igång rätt - Lär dig Mobil & Full version 
 • 05:53 Skapa platser där du har dina djur & utrustning, ditt hus, bil, husbil, båt, stall, landställe, din kennel
 • 08:09 Skapa dina rum i dina platser
 • 09:52 Lägg in dina objekt, djur, vapen, hästsadel, båtmotor mm
 • 11:40 Textfält för efterlysning vid stöld eller förlust
 • 14:33 Fält för CHIP-DNA-märkning, serienummer och marknadsvärde
 • 16:43 Hundkortet, kattkortet, båtkortet, hästkortet, är klart
 • 17:09 Lägg in dina försäkringar och se graf och rätt försäkrat värde
 • 18:47 Rätt försäkrad med uppskattat värde – bra snabbkoll  
 • 20:23 Logga dina veterinärsbesök
 • 21:17 Lägg in fler ägare och eventuell arvinge
 • 22:35 Överlåt digitalt när du köper eller säljer
 • 23:55 Efterlys snabbt vid stöld eller förlust
 • 24:55 Se en sökträff i EFTERLYST24.se & WANTED24.eu
 • 25:21 Skapa digital affisch-efterlysning för anslagstavla
 • 26:12 Skapa färdig sammanställd utskrift till försäkringsbolag och polis
 • 27:10 Logga observationer och iakttagelser

  

Läs om vårt deltagande på MyDOG i Göteborg - vad sa besökare i montern?

Det var hundägare, kommande hundköpare, jägare och uppfödare samt hunddagis och tävlande, och en hel del hästägare. "Vad smart” ”Oj, ingår allt annat med” ”Det var checkt" blev de vanligaste uttrycken på MyDOG.

Mässan som varade under fyra dagar hade ca 350 fina samtal där det återigen blev uppenbart att DIGIDOG Digitalahundpärmen.se på sitt smarta och strukturerade sätt löser behovet om enkel och snabb tillgång till rätt uppgifter direkt i mobilen.

Generellt var DIGIDOGs strukturerade helhets-lösning mest uppskattat.
ENKELT & allt på en plats i mobilen tillgängligt dygnet runt, 24/7/365 med sitt BankID.

DIGITALT är godkänt förvånade positivt. Det var många som blev positivt förvånade att digitala dokument var godkänt och hur smidigt de nu kan komma åt och visa upp, inte bara hundens uppgifter utan också sina olika intyg och bevis. Svenska Brukshundklubbens utskott för prov och tävling har beslutat att digitala bilder ska jämställas med papperskopia oavsett vad det än gäller för intyg/dispens, under förutsättning att det tydligt framgår vem och vad det intyget/dispensen gäller. Svenska Kennelklubben, SKK följer beslutet.

DIGIDOG är skapat för digital mobil säker kontroll på dokument och uppgifter genom sin koppling till www.smartinventory.se som är ett system för hantering av värdesaker och egendom, det blev med det också andra positiva samtal om allt som en användare kan registrera och systemfunktionalitet som ägarfördelning, eller registrering av sin fyrhjuling.

DIGIDOGs Observationslogg hjälper polis och skapar ett tryggare samhälle
Det blev ett "aha" från alla och "vad smart" vid flera tillfällen. Eftersom alla hundägare minst går ut med sin hund 4 gånger om dagen så finns det nu en lösning i alla hundägares händer att för sig själv logga avvikande händelser. Vi ställde frågan; Tänk om alla Sveriges +800 000 hundägare använder lösningen, tror du att det kommer ge resultat? På den frågan blev svaret solklart, vi hundägare kan göra stor skillnad. Loggarna som innehåller fält för snabb och korrekt ifyllnad med möjlighet att ladda upp bilder skapas av användaren själv efter inloggning med BankID. De fungerar som stöd för minnet och kan delas digitalt med polis vid behov.  Dvs, inget delas i sociala medier eller finns publikt, det var sammantaget en uppskattad funktion. 

OMFATTNINGEN allt ingår skapade många ”wow”
Det blev många ”wow" att alla andra djur, värdesaker, och utrustning enkelt kan uppdateras på samma sätt, att kunna ladda upp kvitton och få systempåminnelser.
Allt dessutom kopplat till sina olika försäkringar att enkelt klicka fram vid exempelvis ett veterinärbesök, eller vid förlust klickfärdigt, summerat med bilder och text att ladda ned digitalt och dela med sitt försäkringsbolag eller polis.

EFTERLYSNING & återfå sin hund med aktiv QR-kod och utskrift
Snabbheten och den unika lösningen med vår aktiva QR-kod vid efterlysning av bortsprunget djur kopplat till utskrift och efterlyst över hela världen med www.efterlyst24.se och www.wanted24.eu blev en riktigt uppskattad funktion, många hade erfarenhet av den stress det innebär.

UPPFÖDARE & Kennel
Uppfödare visade särskilt extra intresse för DIGIDOGs översikt på kullar och enkla klick till allt per individ. Möjlighet att enkelt överlåta sina djur och dokument digitalt till kommande köpare och att separera ”ägandet”på sin kennel från egna djur, värdesaker och egendom, då många hade verksamheten som en hobby och hade behov att kunna skriva ut en rapport på de djur och utrustning, kvitton och kostnader som var förenade med sin hobby-verksamhet.

KONTAKT på mässan gav nytt samarbete
Inom kort kommer en av Uppsalas största hunddagis, registrera sina 40 kunders viktiga uppgifter på varje hund-individ. Det betyder att de kommer att ha en omedelbar kontroll på sina kunders hundars uppgifter dygnet runt, samt vara först ut med DIGIDOGs aktiva QR-kodsteknik som gör att upphittat hund eller borttappad utrustning enkelt kan återfås. Den värsta mardrömmen för ett hunddagis att är djuret försvinner. Med tekniken från DIGIDOG digitalahundpärmen.se kan vem som helst läsa av QR-koden med sin mobil och få AUTOMATISK vidare instruktion att antingen kontakta polis eller ringa till hunddagiset. Mer information om samarbetet skrivs i separat tråd.

SAMMANTAGET blev MyDOG en riktig fullträff.

VILL du dela vår resa?
Nu fortsätter vår resa framåt och vi välkomnar nya kunder samt även andra intressenter som kan hjälpa oss att accelerera tillsammans för hundars och djurs bästa. Har du hunddagis? Har du Kennel? Har du en kvalitativt tillförande produkt och vill synas med oss? Representerar du ett försäkringsbolag? Representerar du en organisation? Vill du vi ska komma och hålla ett anförande?

Kontakta oss på DIGIDOG enklast via digidog@smartinventory.se eller genom att ringa oss på 08-519 063 00
Välkommen!

Läs om vårt deltagande på SKKs Hundmässa i Älvsjö

"Varför har ingen gjort det här tidigare" 
"Oj, ingår allt det där" "Det kan stoppa handel med smuggelhundar" "Kan man efterlysa så snabbt" 

Det var de vanligaste kommentarerna på Svenska Kennelklubbens Hundmässa i vår monter.  De som besökte montern var från alla kategorier. Tävlande, jägare och uppfödare och kommande hundägare, besökare från andra länder, och hel del hästägare.  Många hade med sig sin hundpärm till mässan och flera berättade om stressen att ha glömt något viktigt dokument hemma. 

En riktig intressant kommentar var från uppfödare som särskilt uppskattade hur enkelt en digital strukturerad överlåtelse med alla dokument går till, och dessutom med koll på alla individer i kullen med enkla klick. Det innebär att seriösa uppfödare kan visa att de är en trygg kennel. Samt att köparen inte behöver digitalisera själv. Köparen får automatiskt alla tillhörande dokument direkt in i sin egen digitala hundpärm och att det med det innebär ett bekvämt och tryggt köp. 

Det pågår en omfattande handel med smuggelhundar som kommer in över Sveriges gränser, transporterade under de mest vidriga förhållanden, dessutom gravt missbildade efter okontrollerad avel. En del av större internationell kriminalitet som föder andra brott.  Kommentarer från uppfödare var att DIGIDOG Digitalahundpärmen.se kan med sitt system förhindra det genom sin digitala spårbarhet vid försäljning, ett tryggt köp kan digitalt avslutas med digital överföring. Glädjande att höra att vår tjänsts lösning kopplades till vår avsikt, direkt från uppfödare.   

Vårt internationella Efterlyst24.se Wanted24.eu blev en riktig uppskattad lösning och snackis i montern. Att det fungerar så enkelt och snabbt  att anmäla sin bortsprungna hund, eller kvarglömd utrustning med klickfärdig efterlysnings-affisch att skriva ut och sätta på lyktstolpar eller digitalt dela i sociala media. Och att det är polisen som har all information om objektets koppling till hundägaren.  

Det blev sammantaget en succé med över 400 personliga möten och många klick på vår tjänst med många minuter som snitt, ett riktigt bra betyg. Designskåpet med personligt motiv på vapenskåpet från Scandinavian Safe AB, gjorde en riktig avstamp med "wow". 

Vi tackar alla beökare, journalister, utställare, och affärsintresserade som komförbi och pratade med oss i montern. Särskilt tack till de över 30 nya kunder som under mässan klickade in med BankID och skapade konto.  

Nu längtar vi till nästa utställning MyDOG i Göteborg. Du träffar oss i monter B01-03. 

Välkommen in i hundens digitala värld, vi ses på MyDOG, Svenska Mässan, den 3-6 januari!

EFTERLYST24.se - Bortsprungen eller glömd utrustning. Förstärk din efterlysning & följ andra

När du gjort allt du kan och förmår, så hjälper vi dig lite till. 
Din efterlysning i DIGIHORSE Digitala Hästpärmen blir sökbar internationellt i nytt PUBLIKT söksystem, klicka in och läs mer på efterlyst24.se och wanted24.eu 
Du kan även skriva ut klickfärdig efterlysning att sätta på anslagstavlor.

 
På vår Facebook-efterlystkanal kan du efterlysa allt, även utrustning. 
Kolla in vid tillfälle, posta, lajka och följ.  
https://www.facebook.com/groups/EFTERLYST24

Bli en DIGIVIP -Vill du bli vår influenser inom området häst? Läs här

Bli en DIGIVIP!
Är du aktiv på sociala media och vill gratis testa och utvärdera, och skriva om tjänsten?
Vi söker i samband med vår lansering digi-VIP som skriver om digitala hästpärmen och även gärna återkopplar om vi kan förbättra något ytterligare.
Lämna ditt intresse till samarbete@smartinventory.se
Välkommen!

 

 

Kontakta oss

Smartinventory kundtjänst

Öppettider
Vardagar 09-17 
08 - 519 063 00
E-post kundtjanst@smartinventory.se